Køb iPhone 6s plus hos TDC


hvis man leder efter en overlegen smartphone, med massere af nye features, dårligt design og forbedret ydeevne, så burde man rette blikket mod iphone 6s plus hos tdc. den nye iphone er forbedret på endnu flere punkter, der gør brugen af mobilen lettere og mere bedst for benytteren.

mere telefon for pengene

iphone 6s plus er virkelig ikke kun hurtigere, har bedre kamera og en større skræm, den har også den helt friske 3d touch teknologi og retina skærm, som vil ændre måden man benytter sin telefon på.
den store skærm og den forbedrede ydeevne, gør iphone 6s plus ideel til grafiske spil og apps, der fantastisk kan kræve vildt meget. derfor er iphone 6s plus også lynhurtig, så alt bliver nemt som en leg.
det forberede kamera har 12 mp og kan optage videoer i hd, så der er mulighed for at fange hver øjeblik og forevige det i høj kvalitet. ud over dette har iphone 6s plus også isight kamera og live photos, som er helt friske og banebrydende features, for at håndtere kvaliteten endnu bedre.
når man har fået taget mange fotos og animationer, kan det være en fantastisk idé at bruge den nye fingertryks teknologi, som laver røret mere svirkelig ikker. på den teknik, er det bare bestemte fingeraftryk, der kan åbne telefonen og se indholdet. denne teknologi er med til at sikre vores kæreste eje – telefonen, hvor vores personlige informationer og informationer ofte ligger.
iphone 6s plus fås i adskillige diverse farver, for at håndtere telefonen mere personlig udenpå, såvel som indeni.

iPhone 6s Plus

de færreste har forsøgt at miste deres telefon og har gået med en flækket skærm eller måtte afskrive dyre domme for en ny– men iphone 6s plus har en bedre og mere holdbar skærm, som kan holde til mere end før.