Køb iPhone 6s plus hos TDC


hvis man leder efter en overlegen smartphone, med massere af friske features, skidt design og forbedret ydeevne, så burde man rigtige blikket mod iphone 6s plus hos tdc. den friske iphone er forbedret på endnu flere punkter, der laver brugen af røret nemmere og mere optimal for brugeren.

mere telefon for pengene

iphone 6s plus er virkelig ikke bare hurtigere, har bedre kamera og en større skræm, den har også den helt friske 3d touch teknologi og retina skærm, som vil forbedre måden man bruger sin mobil på.
den store skærm og den forbedrede ydeevne, gør iphone 6s plus ideel til grafiske spil og apps, der dårligt kan kræve så meget. derfor er iphone 6s plus også lynhurtig, så alt bliver nemt som en leg.
det forberede kamera har 12 mp og kan optage film i hd, så der er mulighed for at fange hver øjeblik og forevige det i høj kvalitet. ud over dette har iphone 6s plus også isight kamera og live photos, som er helt nye og banebrydende features, for at fikse kvaliteten endnu bedre.
når man har fået taget fleste billeder og animationer, kan det være en dygtig idé at bruge den nye fingertryks teknologi, som laver mobilen mere ssnemt ikker. på den metode, er det bare bestemte fingeraftryk, der kan åbne telefonen og se indholdet. denne teknologi er med til at sikre vores kæreste eje – mobilen, hvor vores personlige informationer og informationer tit ligger.
iphone 6s plus fås i endnu flere andre farver, for at fikse telefonen mere personlig udenpå, såvel som indeni.

iPhone 6s Plus

de færreste har prøvet at vinde deres telefon og har gået med en flækket skærm eller skulle betale dyre domme for en ny– men iphone 6s plus har en bedre og mere holdbar skærm, som kan holde til mere end før.