Køb iPhone 6s plus hos TDC


hvis man leder efter en overlegen smartphone, med massere af friske features, nyttigt design og forbedret ydeevne, så skal man rigtige blikket mod iphone 6s plus hos tdc. den friske iphone er forbedret på adskillige punkter, der laver brugen af røret nemmere og mere højest for benytteren.

mere mobil for pengene

iphone 6s plus er slet ikke bare hurtigere, har bedre kamera og en større skræm, den har også den helt friske 3d touch teknologi og retina skærm, som vil forbedre måden man bruger sin mobil på.
den store skærm og den forbedrede ydeevne, gør iphone 6s plus ideel til grafiske spil og apps, der dårligt kan kræve meget. derfor er iphone 6s plus også lynhurtig, så alt bliver let som en leg.
det forberede kamera har 12 mp og kan optage tegnefilm i hd, så der er mulighed for at fange hver øjeblik og forevige det i høj kvalitet. ud over dette har iphone 6s plus også isight kamera og live photos, som er helt friske og banebrydende features, for at lave kvaliteten endnu bedre.
når man har fået taget mange fotos og videoer, kan det være en fantastisk idé at bruge den nye fingertryks teknologi, som gør røret mere soverhovedet ikker. på den form, er det bare bestemte fingeraftryk, der kan åbne telefonen og se indholdet. denne teknologi er med til at sikre vores kæreste eje – mobilen, hvor vores personlige informationer og informationer tit ligger.
iphone 6s plus fås i endnu flere diverse farver, for at håndtere røret mere personlig udenpå, såvel som indeni.

iPhone 6s Plus

de mange har forsøgt at tabe deres mobil og har gået med en flækket skærm eller skulle afregne dyre domme for en ny– men iphone 6s plus har en bedre og mere holdbar skærm, som kan holde til mere end før.