Køb iPhone 6s plus hos TDC


hvis man leder efter en overlegen smartphone, med massere af nye features, fantastisk design og forbedret ydeevne, så skal man rette blikket mod iphone 6s plus hos tdc. den nye iphone er forbedret på adskillige punkter, der laver brugen af røret lettere og mere højest for benytteren.

mere mobil for pengene

iphone 6s plus er overhovedet ikke kun hurtigere, har bedre kamera og en større skræm, den har også den helt friske 3d touch teknologi og retina skærm, som vil skifte måden man bruger sin telefon på.
den store skærm og den forbedrede ydeevne, gør iphone 6s plus ideel til grafiske spil og apps, der godt kan kræve vildt meget. derfor er iphone 6s plus også lynhurtig, så alt bliver let som en leg.
det forberede kamera har 12 mp og kan optage animationer i hd, så der er løsning for at fange hver øjeblik og forevige det i høj kvalitet. ud over dette har iphone 6s plus også isight kamera og live photos, som er helt friske og banebrydende features, for at ordne kvaliteten endnu bedre.
når man har fået taget fleste fotos og videoer, kan det være en super idé at bruge den friske fingertryks teknologi, som gør telefonen mere soverhovedet ikker. på den facon, er det kun bestemte fingeraftryk, der kan åbne mobilen og se indholdet. denne teknologi er med til at sørge vores kone eje – mobilen, hvor vores personlige informationer og oplysninger tit ligger.
iphone 6s plus fås i flere forskellige farver, for at håndtere mobilen mere personlig udenpå, såvel som indeni.

iPhone 6s Plus

de mange har prøvet at miste deres mobil og har gået med en flækket skærm eller skulle betale dyre domme for en ny– men iphone 6s plus har en bedre og mere holdbar skærm, som kan holde til mere end før.