Køb iPhone 6s plus hos TDC


hvis man leder efter en overlegen smartphone, med massere af nye features, skidt design og forbedret ydeevne, så skal man ideelle blikket mod iphone 6s plus hos tdc. den nye iphone er forbedret på flere punkter, der laver brugen af røret lettere og mere højest for benytteren.

mere mobil for pengene

iphone 6s plus er overhovedet ikke bare hurtigere, har bedre kamera og en større skræm, den har også den helt friske 3d touch teknologi og retina skærm, som vil forandre måden man benytter sin mobil på.
den store skærm og den forbedrede ydeevne, gør iphone 6s plus ideel til grafiske spil og apps, der fantastisk kan kræve vildt meget. derfor er iphone 6s plus også lynhurtig, så alt bliver let som en leg.
det forberede kamera har 12 mp og kan optage animationer i hd, så der er løsning for at fange hver øjeblik og forevige det i høj kvalitet. ud over dette har iphone 6s plus også isight kamera og live photos, som er helt friske og banebrydende features, for at lave kvaliteten endnu bedre.
når man har fået taget mange fotos og animationer, kan det være en dygtig idé at bruge den friske fingertryks teknologi, som laver mobilen mere soverhovedet ikker. på den teknik, er det kun bestemte fingeraftryk, der kan åbne røret og se indholdet. denne teknologi er med til at sikre vores kæreste eje – mobilen, hvor vores personlige informationer og oplysninger tit ligger.
iphone 6s plus fås i adskillige adskillige farver, for at lave mobilen mere personlig udenpå, såvel som indeni.

iPhone 6s Plus

de færreste har prøvet at miste deres telefon og har gået med en flækket skærm eller skulle afregne dyre domme for en ny– men iphone 6s plus har en bedre og mere holdbar skærm, som kan holde til mere end før.