Køb iPhone 6s plus hos TDC


hvis man leder efter en overlegen smartphone, med massere af nye features, godt design og forbedret ydeevne, så skal man perfekte blikket mod iphone 6s plus hos tdc. den friske iphone er forbedret på adskillige punkter, der gør brugen af telefonen nemmere og mere optimal for benytteren.

mere telefon for pengene

iphone 6s plus er virkelig ikke kun hurtigere, har bedre kamera og en større skræm, den har også den helt nye 3d touch teknologi og retina skærm, som vil forbedre måden man bruger sin mobil på.
den store skærm og den forbedrede ydeevne, gør iphone 6s plus ideel til grafiske spil og apps, der godt kan kræve vildt meget. derfor er iphone 6s plus også lynhurtig, så alt bliver nemt som en leg.
det forberede kamera har 12 mp og kan optage film i hd, så der er løsning for at fange hver øjeblik og forevige det i høj kvalitet. ud over dette har iphone 6s plus også isight kamera og live photos, som er helt nye og banebrydende features, for at fikse kvaliteten endnu bedre.
når man har fået taget fleste billeder og videoer, kan det være en dygtig idé at bruge den friske fingertryks teknologi, som laver røret mere soverhovedet ikker. på den måde, er det kun bestemte fingeraftryk, der kan åbne mobilen og se indholdet. denne teknologi er med til at sikre vores kæreste eje – mobilen, hvor vores personlige informationer og informationer mest ligger.
iphone 6s plus fås i endnu flere andre farver, for at håndtere mobilen mere personlig udenpå, såvel som indeni.

iPhone 6s Plus

de fleste har prøvet at tabe deres telefon og har gået med en flækket skærm eller måtte betale dyre domme for en ny– men iphone 6s plus har en bedre og mere holdbar skærm, som kan holde til mere end før.