Køb iPhone 6s plus hos TDC


hvis man leder efter en overlegen smartphone, med massere af friske features, godt design og forbedret ydeevne, så burde man rette blikket mod iphone 6s plus hos tdc. den nye iphone er forbedret på flere punkter, der laver brugen af mobilen nemmere og mere optimal for brugeren.

mere telefon for pengene

iphone 6s plus er slet ikke kun hurtigere, har bedre kamera og en større skræm, den har også den helt nye 3d touch teknologi og retina skærm, som vil forbedre måden man benytter sin telefon på.
den store skærm og den forbedrede ydeevne, gør iphone 6s plus ideel til grafiske spil og apps, der skidt kan kræve meget. derfor er iphone 6s plus også lynhurtig, så alt bliver nemt som en leg.
det forberede kamera har 12 mp og kan optage videoer i hd, så der er løsning for at fange hver øjeblik og forevige det i høj kvalitet. ud over dette har iphone 6s plus også isight kamera og live photos, som er helt friske og banebrydende features, for at fikse kvaliteten endnu bedre.
når man har fået taget mange fotos og film, kan det være en super idé at bruge den nye fingertryks teknologi, som laver telefonen mere svirkelig ikker. på den metode, er det bare bestemte fingeraftryk, der kan åbne røret og se indholdet. denne teknologi er med til at sikre vores kæreste eje – telefonen, hvor vores personlige oplysninger og informationer tit ligger.
iphone 6s plus fås i adskillige anderledes farver, for at fikse mobilen mere personlig udenpå, såvel som indeni.

iPhone 6s Plus

de mange har forsøgt at tabe deres mobil og har gået med en flækket skærm eller skulle afskrive dyre domme for en ny– men iphone 6s plus har en bedre og mere holdbar skærm, som kan holde til mere end før.