Køb iPhone 6s plus hos TDC


hvis man leder efter en overlegen smartphone, med massere af nye features, fantastisk design og forbedret ydeevne, så burde man rigtige blikket mod iphone 6s plus hos tdc. den friske iphone er forbedret på adskillige punkter, der laver brugen af telefonen lettere og mere optimal for benytteren.

mere telefon for pengene

iphone 6s plus er slet ikke bare hurtigere, har bedre kamera og en større skræm, den har også den helt friske 3d touch teknologi og retina skærm, som vil skifte måden man bruger sin telefon på.
den store skærm og den forbedrede ydeevne, gør iphone 6s plus ideel til grafiske spil og apps, der nyttigt kan kræve meget. derfor er iphone 6s plus også lynhurtig, så alt bliver let som en leg.
det forberede kamera har 12 mp og kan optage tegnefilm i hd, så der er løsning for at fange hver øjeblik og forevige det i høj kvalitet. ud over dette har iphone 6s plus også isight kamera og live photos, som er helt nye og banebrydende features, for at ordne kvaliteten endnu bedre.
når man har fået taget fleste billeder og tegnefilm, kan det være en fantastisk idé at bruge den nye fingertryks teknologi, som gør mobilen mere sslet ikker. på den form, er det bare bestemte fingeraftryk, der kan åbne mobilen og se indholdet. denne teknologi er med til at sørge vores kæreste eje – telefonen, hvor vores personlige informationer og oplysninger tit ligger.
iphone 6s plus fås i adskillige diverse farver, for at ordne mobilen mere personlig udenpå, såvel som indeni.

iPhone 6s Plus

de mange har prøvet at miste deres telefon og har gået med en flækket skærm eller skulle afbetale dyre domme for en ny– men iphone 6s plus har en bedre og mere holdbar skærm, som kan holde til mere end før.