Køb iPhone 6s plus hos TDC


hvis man leder efter en overlegen smartphone, med massere af friske features, nyttigt design og forbedret ydeevne, så burde man ideelle blikket mod iphone 6s plus hos tdc. den friske iphone er forbedret på adskillige punkter, der gør brugen af røret lettere og mere højest for benytteren.

mere telefon for pengene

iphone 6s plus er ikke bare hurtigere, har bedre kamera og en større skræm, den har også den helt friske 3d touch teknologi og retina skærm, som vil forandre måden man benytter sin telefon på.
den store skærm og den forbedrede ydeevne, gør iphone 6s plus ideel til grafiske spil og apps, der skidt kan kræve vildt meget. derfor er iphone 6s plus også lynhurtig, så alt bliver let som en leg.
det forberede kamera har 12 mp og kan optage tegnefilm i hd, så der er mulighed for at fange hver øjeblik og forevige det i høj kvalitet. ud over dette har iphone 6s plus også isight kamera og live photos, som er helt nye og banebrydende features, for at lave kvaliteten endnu bedre.
når man har fået taget mange billeder og videoer, kan det være en genial idé at bruge den friske fingertryks teknologi, som laver telefonen mere soverhovedet ikker. på den facon, er det bare bestemte fingeraftryk, der kan åbne mobilen og se indholdet. denne teknologi er med til at sikre vores kone eje – mobilen, hvor vores personlige oplysninger og oplysninger mest ligger.
iphone 6s plus fås i flere forskellige farver, for at gøre røret mere personlig udenpå, såvel som indeni.

iPhone 6s Plus

de færreste har prøvet at miste deres telefon og har gået med en flækket skærm eller måtte afbetale dyre domme for en ny– men iphone 6s plus har en bedre og mere holdbar skærm, som kan holde til mere end før.