Køb iPhone 6s plus hos TDC


hvis man leder efter en overlegen smartphone, med massere af friske features, dårligt design og forbedret ydeevne, så burde man ideelle blikket mod iphone 6s plus hos tdc. den nye iphone er forbedret på adskillige punkter, der laver brugen af røret nemmere og mere bedst for brugeren.

mere telefon for pengene

iphone 6s plus er slet ikke bare hurtigere, har bedre kamera og en større skræm, den har også den helt friske 3d touch teknologi og retina skærm, som vil ændre måden man benytter sin mobil på.
den store skærm og den forbedrede ydeevne, gør iphone 6s plus ideel til grafiske spil og apps, der skidt kan kræve meget. derfor er iphone 6s plus også lynhurtig, så alt bliver nemt som en leg.
det forberede kamera har 12 mp og kan optage tegnefilm i hd, så der er løsning for at fange hver øjeblik og forevige det i høj kvalitet. ud over dette har iphone 6s plus også isight kamera og live photos, som er helt nye og banebrydende features, for at lave kvaliteten endnu bedre.
når man har fået taget mange billeder og animationer, kan det være en dygtig idé at bruge den nye fingertryks teknologi, som laver telefonen mere soverhovedet ikker. på den teknik, er det kun bestemte fingeraftryk, der kan åbne telefonen og se indholdet. denne teknologi er med til at sikre vores kæreste eje – mobilen, hvor vores personlige oplysninger og oplysninger ofte ligger.
iphone 6s plus fås i endnu flere andre farver, for at håndtere telefonen mere personlig udenpå, såvel som indeni.

iPhone 6s Plus

de fleste har forsøgt at vinde deres mobil og har gået med en flækket skærm eller måtte afskrive dyre domme for en ny– men iphone 6s plus har en bedre og mere holdbar skærm, som kan holde til mere end før.