Køb iPhone 6s plus hos TDC


hvis man leder efter en overlegen smartphone, med massere af friske features, godt design og forbedret ydeevne, så burde man ideelle blikket mod iphone 6s plus hos tdc. den friske iphone er forbedret på adskillige punkter, der gør brugen af mobilen nemmere og mere bedst for benytteren.

mere telefon for pengene

iphone 6s plus er slet ikke kun hurtigere, har bedre kamera og en større skræm, den har også den helt nye 3d touch teknologi og retina skærm, som vil ændre måden man bruger sin mobil på.
den store skærm og den forbedrede ydeevne, gør iphone 6s plus ideel til grafiske spil og apps, der fantastisk kan kræve vildt meget. derfor er iphone 6s plus også lynhurtig, så alt bliver let som en leg.
det forberede kamera har 12 mp og kan optage videoer i hd, så der er løsning for at fange hver øjeblik og forevige det i høj kvalitet. ud over dette har iphone 6s plus også isight kamera og live photos, som er helt nye og banebrydende features, for at håndtere kvaliteten endnu bedre.
når man har fået taget fleste billeder og film, kan det være en super idé at bruge den friske fingertryks teknologi, som laver mobilen mere svirkelig ikker. på den måde, er det bare bestemte fingeraftryk, der kan åbne telefonen og se indholdet. denne teknologi er med til at sørge vores kæreste eje – telefonen, hvor vores personlige oplysninger og oplysninger ofte ligger.
iphone 6s plus fås i adskillige diverse farver, for at fikse telefonen mere personlig udenpå, såvel som indeni.

iPhone 6s Plus

de færreste har forsøgt at miste deres telefon og har gået med en flækket skærm eller skulle afregne dyre domme for en ny– men iphone 6s plus har en bedre og mere holdbar skærm, som kan holde til mere end før.