Køb iPhone 6s plus hos TDC


hvis man leder efter en overlegen smartphone, med massere af friske features, godt design og forbedret ydeevne, så skal man perfekte blikket mod iphone 6s plus hos tdc. den friske iphone er forbedret på flere punkter, der gør brugen af røret lettere og mere højest for brugeren.

mere mobil for pengene

iphone 6s plus er ikke kun hurtigere, har bedre kamera og en større skræm, den har også den helt friske 3d touch teknologi og retina skærm, som vil forandre måden man bruger sin telefon på.
den store skærm og den forbedrede ydeevne, gør iphone 6s plus ideel til grafiske spil og apps, der godt kan kræve meget. derfor er iphone 6s plus også lynhurtig, så alt bliver let som en leg.
det forberede kamera har 12 mp og kan optage film i hd, så der er mulighed for at fange hver øjeblik og forevige det i høj kvalitet. ud over dette har iphone 6s plus også isight kamera og live photos, som er helt nye og banebrydende features, for at gøre kvaliteten endnu bedre.
når man har fået taget enormt mange billeder og videoer, kan det være en god idé at bruge den friske fingertryks teknologi, som gør røret mere soverhovedet ikker. på den metode, er det bare bestemte fingeraftryk, der kan åbne røret og se indholdet. denne teknologi er med til at sørge vores kæreste eje – mobilen, hvor vores personlige oplysninger og informationer oftest ligger.
iphone 6s plus fås i flere diverse farver, for at håndtere røret mere personlig udenpå, såvel som indeni.

iPhone 6s Plus

de mange har forsøgt at tabe deres telefon og har gået med en flækket skærm eller måtte afskrive dyre domme for en ny– men iphone 6s plus har en bedre og mere holdbar skærm, som kan holde til mere end før.