Hvad skal man huske på når man skal i gang med en flytterengøring?

Når man skal i gang med en flytterengøring er det altid godt at have på papir, fra udlejeren, om hvad han forventer ved en flytterengøring. Hvis du får dette på flere dokumenter er du nemlig sikker på at du har hans egne ord på hvad der skulle gøres rent, hvis han vælger at brokke sig og kræve det om.

Normalt plejer det at være hele lejligheden/lokalerne som skal gøres rent i tilfælde af en fraflytning. Det kan dog også være at du eller i har en særaftale med jeres udlejer, som gør at i kun skal gøre nogle ting rent. Hvis i har dette bør i få i listeform fra udlejere om hvilke ting der skal gøres rene. Følg den derefter som en afkrydsningsliste, og så bør i være godt kørende.

At gøre værelser rent plejer at være det nemmeste

Når du skal gøre de tomme værelser rent, plejer det at gå som smurt for de fleste. Her skal du nemlig kun tænke, i grove træk, på at tørre døre (Med fodlister og dørkarme) af, rengøre stikkontakter og radiatorer hvis de er blevet meget beskidte.

Derudover skal man huske at støvsuge gulvtæpper og vaske dem hvis de er beskidte Er der derimod blot gulvbrædder eller andet skal disse vaskes.

Når du er færdig med den grundige rengøring skal du til sidst tjekke efter om der sidder spindelvæv eller andet skidt.

Køkken og toilettet er det mest beskidte at ordne

Selvom det skal ordnes, så er der mange som mener at køkken og toilettet er det mest beskidt at få vasket, da du her skal, ud over det somme som i værelserne, også tænke på at ovnen skal rengøres, køleskabet skal vaskes.

Læs også:  Højtider er det perfekte tidspunkt for hovedrengøring

Ude på toilettet er det derimod WC, håndvask og brusekabine som skal gøres rent.